BRUIDSFOTOGRAFIE DE EFTELING

MARLEY EN JOEY,

Wat een Brabantse gezelligheid en gastvrijheid!

Om kwart over zeven stapte ik het ouderlijk huis van Joey binnen en ik voelde me meteen welkom. Na de aankleedsessie vertrokken we naar Marley. De “first look” was best wel emotioneel en dat laat je als fotograaf absoluut niet koud. Gelukkig kan ik me altijd achter mijn camera verschuilen.

Voor de reportage vertrokken we naar de Efteling. Wat een uitdaging! Je bent daar niet de enige en zeker niet op zo’n mooie zonnige dag. Maar wat was het leuk! Als je van sprookjes houdt, is het zeker een aanrader.

Om 14.00 uur zeiden Marley en Joey “Ja” tegen elkaar in de raadszaal van Etten-Leur. Na afloop kwamen ze juichend naar buiten.

Het was weer volop genieten deze dag.

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.