BRUIDSFOTOGRAFIE DE EFTELING

FacebookTwitterPinterestEmail

MARLEY EN JOEY,

Wat een Brabantse gezelligheid en gastvrijheid!

Om kwart over zeven stapte ik het ouderlijk huis van Joey binnen en ik voelde me meteen welkom. Na de aankleedsessie vertrokken we naar Marley. De “first look” was best wel emotioneel en dat laat je als fotograaf absoluut niet koud. Gelukkig kan ik me altijd achter mijn camera verschuilen.

Voor de reportage vertrokken we naar de Efteling. Wat een uitdaging! Je bent daar niet de enige en zeker niet op zo’n mooie zonnige dag. Maar wat was het leuk! Als je van sprookjes houdt, is het zeker een aanrader.

Om 14.00 uur zeiden Marley en Joey “Ja” tegen elkaar in de raadszaal van Etten-Leur. Na afloop kwamen ze juichend naar buiten.

Het was weer volop genieten deze dag.

Op zoek naar mij?

Zijn jullie opzoek naar een fotograaf die zich inleeft, meeleeft, creatief is en oog voor detail heeft, dan zijn jullie misschien op zoek naar mij. Zullen we kennis maken? Klik op onderstaande knop.