Astrid de Jong Blog

BRUIDSFOTOGRAFIE DORDRECHT

Mia en Frank

Mia en Frank Heerlijk genoten van deze geweldige dag. Een heerlijk zonnetje en een heel tof bruidspaar. Meer hebben we niet nodig! Mia en Frank gaven elkaar het ja-woord in het stadhuis van Dordrecht. Kijk en geniet mee van deze geweldige beelden. Astrid de Jong Bruidsfotografie voor Eppel Fotografie!

BRUIDSFOTOGRAFIE KASTEEL RUURLO

Anne-Maro en Joost

Anne-Maro en Joost, Het was weer zo'n dag dat alles klopte. Kasteel Ruurlo was de locatie voor deze dag. Anne-Maro en Joost zeiden in het bijzijn van hun twee dochters, familie en vrienden vol overtuiging ja. Geniet mee van de liefde! Astrid de Jong Bruidsfotografie voor Eppel Fotografie!

BRUIDSFOTOGRAFIE ZEIST

Mathilde en Arnout

Het was een koude en regenachtige dag met een mager zonnetje. Natuurlijk maakte dat voor Mathilde en Arnout helemaal niet uit want ze hebben vol overtuiging ja gezegd. In Kasteel Kerckbosch hebben ze elkaar onder het toeziend oog van familie en vrienden eeuwig trouw beloofd. Als second shooter mocht ik er samen met Ralf, van … Lees meer

BRUIDSFOTOGRAFIE WEERT

Stephanie en Remco

STEPHANIE EN REMCO, Het bruidsseizoen is vroeg begonnen dit jaar. Samen met Ralf van Eppel fotografie  mocht ik in januari als second shooter de mooiste dag van Stephanie en Remco vastleggen. Het was de eerst van dit jaar en wat voor één. Het was koud maar de zon scheen, we hadden een ontzettend mooi en … Lees meer

BRUIDSFOTOGRAFIE DE EFTELING

Marley en Joey

Wat een Brabantse gezelligheid en gastvrijheid!

Om kwart over zeven stapte ik het ouderlijk huis van Joey binnen en ik voelde me meteen welkom. Na de aankleedsessie vertrokken we naar Marley. De “first look” was best wel emotioneel en dat laat je als fotograaf absoluut niet koud. Gelukkig kan ik me altijd achter mijn camera verschuilen.

Voor de reportage vertrokken we naar de Efteling. Wat een uitdaging! Je bent daar niet de enige en zeker niet op zo’n mooie zonnige dag. Maar wat was het leuk! Als je van sprookjes houdt, is het zeker een aanrader.

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.