Loveshoot

Ga samen naar die ene plek die zoveel voor jullie betekent en ik maak een mooie loveshoot waar de vonken vanaf spatten. Dat is misschien even spannend, maar ik stel jullie helemaal op je gemak. Ga samen op dat bankje zitten waar je haar voor het eerst zoende. En zoen haar nog eens! Samen met mij vinden jullie de ontspanning. Behalve van elkaar houden hoef je niets te doen. Ik leg jullie liefde vast op een ongedwongen en spontane manier.

Alle tijd voor romantische foto's

Onder de mooie roze bloesem in de lente, in het bos vol herfstkleuren, op slippers, in kostuum of in pyjama. Jullie bepalen zelf waar we heen gaan en hoe de loveshoot eruit komt te zien. Ik pas me helemaal aan jullie aan. Laat zien hoeveel je van elkaar houdt, raak elkaar aan, geef elkaar een knuffel. Ontspanning is key voor een mooie foto.

“Wat een superfotograaf is Astrid! Ze neemt echt de tijd om te luisteren naar je wensen. Door haar ervaring heeft ze heel goeie ​ideeën ​en tips.”

- Wesly en Laura

Ontspan

Er wordt niet geposeerd, want jullie zijn geen etalagepoppen en willen er ook niet zo uitzien. Ontspan. Dat mag best even duren. Niemand staat ernaast met een stopwatch. Ik zoek naar jullie liefde, net zo lang als nodig is voor het perfecte plaatje.

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.