Passie voor bruidsfotografie

Door elke bruidsreportage die ik doe ben ik weer geroerd. Dat moment dat de bruid en haar moeder delen bij het aantrekken van de jurk of wanneer de bruidegom zijn aanstaande ziet verschijnen. Ik krijg dan elke keer weer een brok in mijn keel. En ik leg die emotionele momenten vast,.

“Vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen, klikte het tussen ons en dat zie je aan de foto’s. Wat een heerlijke vrouw en perfectioniste is Astrid.”

– Jan en Debora

Hart en ziel

Met een compleet trouwalbum is het verhaal af. Als ik dat éénmaal aan jullie overhandig en jullie beleven de dag opnieuw dan is mijn missie geslaagd. Het is geweldig om die liefde te zien en daar iets van mee te mogen maken. Ik doe mijn werk met hart en ziel en ben pas tevreden als jullie dat ook zijn.

 

Mooiste dat er is

Dit is als je het mij vraagt namelijk het allermooiste vak dat je kunt doen. Het vastleggen van jullie beleving is mijn belangrijkste doel. Ik zie graag een echte lach, een echte traan of een gekke bek want dat zijn jullie. Bij mij mogen jullie jezelf zijn. Ik mag jullie verhaal vertellen met mijn foto’s, dat vind ik onbeschrijfelijk tof.

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.