Passie voor bruidsfotografie

Door elke bruidsreportage die ik doe ben ik weer geroerd. Dat moment dat de bruid en haar moeder delen bij het aantrekken van de jurk of wanneer de bruidegom zijn aanstaande ziet verschijnen. Ik krijg dan elke keer weer een brok in mijn keel. En ik leg die emotionele momenten vast,.

“Vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen, klikte het tussen ons en dat zie je aan de foto’s. Wat een heerlijke vrouw en perfectioniste is Astrid.”

– Jan en Debora

Hart en ziel

Met een compleet trouwalbum is het verhaal af. Als ik dat eenmaal aan jullie overhandig en jullie beleven de dag opnieuw dan is mijn missie geslaagd. Het is geweldig om die liefde te zien en daar iets van mee te mogen maken. Ik doe mijn werk met hart en ziel en ben pas tevreden als het kersverse paar dat ook is.

 

Verantwoordelijkheid

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Na mijn studie aan de Nederlandse Fotovakschool heb ik geen moment het gevoel gehad aan het werk te zijn als ik foto’s maak. Dit is als je het mij vraagt namelijk het allermooiste dat je kunt doen. Ik neem er altijd de tijd voor en vind het belangrijk jullie goed te leren kennen. Ik mag jullie verhaal vertellen met mijn foto’s, dat vind ik onbeschrijfelijk tof.

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.