CREATIEVE TROUWFOTOGRAAF VOOR KLEURRIJKE FOTO'S

Blader door mijn portfolio en zie dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Ik maak kleurrijke foto’s, die vol contrast zitten. Jij wil toch ook zo’n trouwalbum, dat voor altijd een waardevolle herinnering is en waar je vrienden stiekem een beetje jaloers op zijn? Ik selecteer minimaal 200 van de mooiste plaatjes. Maak jullie bruiloft onvergetelijk en kies voor een bruidsreportage bij mij.

Naar de Efteling of Curaçao

Kijk maar eens goed naar de gelukkige bruidsparen die jullie voorgingen. Childhood sweethearts Dorien en Jack, die hun liefde bezegelden in het historisch stadhuis van Steenbergen. Of Stefan en Danielle, die elkaar het jawoord gaven in het trouwkerkje van Etten-Leur, waar ik schitterende foto’s maakte. Bekijk hier bijvoorbeeld de reportage van Dorien en Jack.

Wat betreft locatie is alles mogelijk. Neem Marley en Joey, die ik fotografeerde in hun favoriete attracties in de Efteling. Met Wesley en Laura ging ik met plezier mee naar Curaçao. Wat een fantastische ervaring was dat.

Jullie foto’s komen tot hun recht in een mooi album. Trouwalbums lever ik vanaf 295 euro.

"

Ik zag je, ik wou je. Ik heb je, ik hou je!

"

Op zoek naar mij?

Zijn jullie opzoek naar een fotograaf die zich inleeft, meeleeft, creatief is en oog voor detail heeft, dan zijn jullie misschien op zoek naar mij. Zullen we kennis maken? Klik op onderstaande knop.