BRUIDSFOTOGRAFIE AMERIKA

FacebookTwitterPinterestEmail

Katrina en Nick,

Vorig jaar mocht ik de ceremonie en het feest van Katrina en Nick vastleggen. Katrina ken ik al vanaf haar 3e jaar. Omdat ik op de uitnodiging van Katrina en Nick had aangegeven dat we niet zouden komen, was de verrassing dat we er toch waren ongelofelijk groot. Haar gezicht en reactie toen ze ons zag ga ik nooit meer vergeten

De ceremonie gaat daar zo anders. Hier duurt de ceremonie meestal 40 minuten of langer en is best een belangrijk onderdeel van de dag. In Amerika maken ze net 10 minuten vol. De opkomst is wel spectaculair. Eerst komen alle bruidsmeiden en bruidsjonkers 2 aan 2 binnen dansen, dan komt de bruidegom met zijn moeder en als laatste natuurlijk de bruid met haar vader.

En wat voor een bruid. Ze was echt adembenemend mooi. De jurk, haar stralende ogen, de blijdschap en de liefde. Het was weer een dag voor in de boeken.

Na de ceremonie volgde er een receptie en een diner dansant in een prachtige zaal met ontzettend mooie gedekte tafels. Tussen de gangen door werd er flink gedanst. Ook de 93 jarige opa van Katrina danste vol trots met zijn kleindochter.

Wat een belevenis!

Thanks katrina and nick that I could make these great pictures for you.

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.