BRUIDSFOTOGRAFIE ETTEN-LEUR

FacebookTwitterPinterestEmail

RESI EN MAURICE,

Wat een geweldige Bruiloft! Na de trouwdag van haar zus en zwager en haar vriendin mocht ik ook de trouwdag van Resi en Maurice vastleggen. Dat voelt heel speciaal want een betere reclame is er niet. Het is altijd ontzettend leuk om bruidsparen uit de voorgaande jaren weer even terug te zien. Fijn om te zien dat ze nog steeds happy zijn en zelfs gezinsuitbreiding hebben.

In de aanloop naar de trouwdag van Resi en Maurice hebben we elkaar diverse keren gezien en gesproken waardoor we een leuke band opgebouwd hebben en dat werkte heel erg prettig

Nadat ik eerst bij Resi een aantal foto’s had gemaakt ging ik ook even bij Maurice langs om het aankleden te fotograferen. Hij werd geholpen door een zeer trotse vader.  Grappig een bruidegom die denkt dat hij niet nerveus is. Maurice was heel nerveus. Hij had het heel druk met zijn telefoon en de vaatwasser inruimen, ik moest hem echt aansporen om zich is een keer te verkleden want ik moest ook weer terug naar zijn Bruid. Resi was heerlijk ontspannen genoot zichtbaar van alle momenten. Na de “first look” was de eerste spanning verdwenen en hebben we heerlijk op het gemakje foto’s gemaakt in de mooie siertuinen van Tielens en Tielens in Hoeven.

De Ceremonie vond plaats op de bijzonder mooie locatie Mirabelle in Breda. Gelukkig kon er buiten getrouwd worden want het was heerlijk warm en zonnig. De sfeer was heerlijk ontspannen.

Al met al was het weer een dag die me heel lang bij zal blijven.

 

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.