BRUIDSFOTOGRAFIE GEERVLIET

IRIS EN MICHEL,

Liefde en heel veel humor. Dat is het eerste wat in me opkomt als ik terug denk aan de trouwdag van Iris en Michel.

Heel lang geleden was Michel mijn bruidsjonkertje. Een lief en verlegen jongetje van 6 jaar. Nu 27 jaar later mocht ik de bruiloft van mijn neef en zijn Iris fotograferen. Een geweldige dag waarin vooral de humor centraal stond. De dag begon lekker relaxed met het aankleden van Michel, die blij verrast was met zijn zelf uitgezocht manchetknopen. Ook bij Iris was de sfeer heerlijk ontspannen en liep alles volgens plan. Beide werden aangekleed door een trotse moeder.

De reportage die ook niet zonder een grap en een grol verliep hebben we gemaakt in het leuke plaatsje Geervliet. Dit was tevens ook de plaats waar Iris en Michel elkaar in het oude stadhuis volmondig het ja-woord gaven.

Tijdens de ceremonie vloeiden de tranen rijkelijk maar dan wel van het lachen. Zelden heb ik een ceremonie meegemaakt waarin zoveel gelachen werd. Het is dan best lastig om je focus te houden en zelf niet om te rollen van het lachen, maar juist die humor momenten te pakken. Want dat is zo leuk voor later! Ook de sceptische blik die ik zie verschijnen op het gezicht van Michel als Iris de akte ondertekend maakt me aan het lachen maar weet ik gelukkig vast te leggen.

Na de ceremonie werd er uitbundig geknuffeld, gekust en gefeliciteerd. Tussendoor maakte Iris en Michel nog even tijd om hun grote liefde Amigo te laten plassen. Daarna was het tijd voor taart en de bubbels. De dag werd afgesloten met een gezellig en heerlijk diner.

Het was een dag die ik niet snel zal vergeten. Een dag die ik niet alleen als fotograaf maar vooral als trotse tante heb mogen mogen vastleggen en meebeleven.

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.