BRUIDSFOTOGRAFIE NIEUW VOSSEMEER

FacebookTwitterPinterestEmail

Ilse en Dennis,

Wat een super bruiloft was dit. De liefde spatte ervan af. De zon scheen heerlijk. En als je het over een roze wolk hebt! Die was er absoluut en Ilse en Dennis zaten er bovenop.

Mijn dag begon in Tholen bij Dennis. Door twee trotse ouders werd Dennis in zijn pak geholpen en broer Joey deed zijn haar. Dennis was er klaar voor en zag er geweldig uit.

Daarna reed ik door naar Nieuw Vossemeer waar Ilse al heerlijk zat te stralen. De glimlach die ik aantrof bij binnenkomst stond nog steeds op haar gezicht toen ik ’s avonds wegging. Heerlijk! ik hou d’r van. De eerste traantjes kwamen tijdens het aankleden. Dat was weer echt zo’n kippenvel momentje. Wat een geweldige jurk. Iedereen had een zakdoekje nodig.

De “first look” was ook een emotioneel moment. Wat waren ze onder de indruk van elkaar. Ilse en Dennis gaven elkaar het ja-woord in het kleine kerkje in Nieuw Vossemeer.

De reportage hebben we gemaakt in de Heidetuin in Bergen op Zoom. Taart, bubbels en een geweldig feest vonden plaats in Welberg bij Brasserie Stella Maris.

Lieve Ilse en Dennis heel veel geluk!

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.