BRUIDSFOTOGRAFIE ROTTERDAM

Esther en Sander,

Wat een dag!

Op de bruiloft van zus Leony werd Esther ten huwelijk gevraagd. Wat was ze ontzettend overrompeld en blij. Na het vooropgezette plan dat Esther het bruidsboeket van Leony moest vangen, zat Sander zenuwachtig op zijn knieƫn met en ring. Omdat ik ook de bruidsreportage van Leony en Patrick deed zat ik in het komplot en heb ik dit moment haarfijn vast kunnen leggen. Tranen van geluk en blijdschap waren er in overvloed en niet alleen bij het aanstaande bruidspaar.

Precies een jaar later op was het zover. Ik ging eerst naar Esther die al onder handen werd genomen door de kapster. Tussendoor natuurlijk ook even naar Sander die aangekleed werd door zijn broer en ouders. Dit zijn altijd de momenten dat je de spanning langzaam voelt oplopen. Iedereen is een beetje zenuwachtig, stil en vooral trots! De geweldige ‘First Look’ in de achtertuin van het ouderlijk huis van Esther, de kleine Jill in haar prachtig bruidsjurk, die vol trots naar haar oom en tante stond te kijken tijdens het moment dat zij elkaar voor het eerst in trouwkleding zagen. Dat zijn de dingen waar je het voor doet.

Blijdschap en emotie ten top!

Ook de geweldige trouwlocatie van Esther en Sander was een hele bijzondere. De “color full” wedding vond plaats op de pier van het RDM terrein in Rotterdam. De reportage maakten we op hetzelfde terrein en natuurlijk konden we het niet laten om stiekem ook nog even de hal van het Innovation Dock binnen te lopen voor wat foto’s.

Esther en Sander bedankt voor het vertrouwen en heel veel geluk!

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.