BRUIDSFOTOGRAFIE ROTTERAM

FacebookTwitterPinterestEmail

NATHASJA EN MARCO,

“I’ll stay with you through the end of all time”

Zo eindigt de mooie tekst op de trouwkaart van Nathasja en Marco.

Nathasja en Marco trouwden in het wereldmuseum in Rotterdam. Een top locatie!

Om 12 uur begon een heel team van vakmensen met het mooi maken van de bruid. En ik liep daar heerlijk tussendoor met mijn camera. In een heerlijke ontspannen sfeer deed iedereen zijn ding. Ook de bruidegom had een maatje bij zich die hem hielp bij het aankleden.

Ook voor Serra was er een speciale trouwjurk gemaakt, een kopietje van die van mama. Stralend van geluk liet ze zich aankleden. Ze was klaar voor de speciale taken die ze mocht vervullen.

Om half 3 stroomde de gasten binnen om een plaatsje te zoeken in de prachtige trouwzaal van het wereldmuseum. Marco die zijn bruiden nog niet had gezien stond vol spanning te wachten op zijn grote liefdes. Serra keek nieuwsgierig de zaal in ze stond te poppelen om haar taken te vervullen. Trots strooiden ze rozenblaadjes over het pad dat haar mama aan de arm van opa en overgroot opa zou bewandelen. Wat genoot ze ervan, het was echt haar momentje.

Een stralend 3-tal kwam binnen geschreden en daar kwamen de eerste traantjes bij een emotionele bruidegom. Eindelijk was daar zijn bruid!

En daar sta je dan als fotograaf en tante van het bruidspaar om alles vol trots vast te leggen. En hoe fijn is het dan dat je je kan verschuilen achter je camera zodat niemand ziet dat ook jou ogen vochtig worden!

Het was een dag vol emoties, liefde en geluk die afgesloten werd met een geweldig feest.

Neem nu contact op en reserveer jullie datum!

Maak nu kennis met mij! Jullie bruidsfotograaf! Voor de momenten en de mooiste herinneringen. Neem snel contact met mij op een voor een persoonlijk gesprek.